Formulari de cerca

Tot i que l’Alcalde s’esforça a contestar totes les preguntes dins d’un marge de temps prudencial, us aconsellem que, si necessiteu una resposta immediata o urgent, us adreceu telefònicament al Gabinet d’Alcaldia (96-282 40 16) o a la dependència municipal que du l’assumpte. Si no sabeu quina és, demaneu a Informació (96-2824015) que us hi posen en contacte.
Introduïu el vostre nom i cognoms
Adreça actual on viviu
Introduïu el vostre document d'identitat (NIF, CIF, etc.) amb 8 números seguit de la lletra i sense espais
Telèfon de contacte; mòbil o fix
Introduïu el contingut del tema a tractar
Podeu enviar-nos una foto, imatge o croquis per complementar el vostre escrit. El vostre enviament serà menor de 500Kb i sols s'accepten els formats JPG, GIF, PNG o PDF. SI voleu enviar documents amb un volum major, ho podeu fer a alcaldia@tavernes.org fent referència a este formula
Termes i condicions d'ús
En compliment de l'article 5 de la Llei 15/19999, pel qual es regula el dret d’informació en la recollida de les dades, us advertim que les dades de caràcter personal que puguen constar en esta notificació s’inclouran en el fitxer de nom "Llibreta d’adreces” creat per Resolució de l’Alcaldia de 4 d’abril de 2008 (BOP de València 87 de 12-04-2008) per la qual es creen i modifiquen fitxers de dades de caràcter personal existents en esta Administració. La finalitat del fitxer és gestionar la ferramenta de la web “L’alcalde contesta”. Les vostres dades personals no seran cedides a tercers, llevat que les sol·licite el defensor del poble o els jutges o tribunals competents. Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar-les o, si escau, cancel·lar-les davant esta Alcaldia, que és la responsable del fitxer. També teniu dret a oposar-vos als tractaments de dades que no us semblen adequats, sempre que no siguen obligats o estiguen permesos per una llei.
CAPTCHA
Esta pregunta es per a comprovar si vosté es un visitant humà i previndre enviaments de spam automatitzats.
1 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal